APOLLO TELECOM d.o.o.

Адреса:

Булевар Михајла Пупина бр. 10е
11070 БЕОГРАД

Инфо: 0800 000 000
Тел: 011/3110 000
Факс: 011/3018 888

e-mail: boban@at.rs

Контакт особа: Бобан Бутрић

Табела врста радио станица