Saopštenje za javnost

03.11.2006

Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za izdavanje jedne Licence za javnu mobilnu telekomunikacionu mrežu i usluge javne mobilne telekomunikacione mreže u skladu sa GSM/GSM 1800 i UMTS/IMT 2000 standardom za teritoriju Republike Srbije (dalje: Komisija), obrazovana od strane Republičke agencije za telekomunikacije, obaveštava javnost da je, u skladu sa tačkom 6. Javnog oglasa, javno otvaranje ponuda obavljeno 3. novembra 2006. godine u prostorijama Republičke agencije za telekomunikacije (dalje: Agencija), sa početkom u 15,30 časova.

Otvaranje ponuda je obavljeno u prisustvu ponuđača koji je jedini podneo ponudu - Mobilkom Austria AG. Komisija je konstatovala da je:

  1. ponuda podneta u roku, tj. 3. novembra 2006. godine do 15,00 časova,
  2. ponuđač, u skladu sa propisanim uslovima podneo, uz ponudu, svu potrebnu dokumentaciju, kao i finansijsku ponudu u posebnoj, zatvorenoj koverti.

Agencija će do 6. novembra 2006. godine, nakon analize podnete dokumentacije i na osnovu ocene ispunjenosti uslova i kriterijuma, javno objaviti da li se ponuđač - Mobilkom Austria AG kvalifikovao za dalje učešće u javnom nadmetanju, te ukoliko jeste, javno otvaranje koverta sa finansijskom ponudom održaće se 7. novembra 2006. godine sa početkom u 12,00 u prostorijama Agencije.