Saopštenje za javnost

07.11.2006

Komisija Republičke agencije za telekomunikacije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za izdavanje jedne Licence za javnu mobilnu telekomunikacionu mrežu i usluge javne mobilne telekomunikacione mreže u skladu sa GSM/GSM 1800 i UMTS/IMT 2000 standardom za teritoriju Republike Srbije (dalje: Komisija), u sastavu:

  • dr Milan Janković, predsednik Komisije,
  • Zoran Branovački, član Komisije,
  • Sanja Vukčević-Vajs, član Komisije,
  • Slavica Stefanović, član Komisije i
  • Vladislav Cvetković, član Komisije,

obaveštava javnost da je 7. novembra 2006. godine, u prostorijama Republičke agencije za telekomunikacije obavljeno otvaranje koverte sa finansijskom ponudom, koju je Ponuđač Mobilkom Austria AG podneo uz svoju ponudu za učešće u postupku javnog nadmetanja za izdavanje jedne Licence za javnu mobilnu telekomunikacionu mrežu i usluge javne mobilne telekomunikacione mreže u skladu sa GSM/GSM 1800 i UMTS/IMT 2000 standardom za teritoriju Republike Srbije.

Komisija je tom prilikom konstatovala da je finansijska ponuda koju je podneo Ponuđač Mobilkom Austria AG u skladu sa propisanim uslovima, te da se Mobilkom Austria AG može proglasiti pobednikom javnog nadmetanja, dok je kao iznos postignut na javnom nadmetanju proglašen ponuđeni iznos od 320.000.001 EUR.

Otvaranju finansijske ponude prisustvovali su i ovlašćeni predstavnici Ponuđača: dr Erich Gnad i Dubravka Jusić.